Homestar Runner Wiki Forum

A companion to the Homestar Runner Wiki
It is currently Mon Nov 29, 2021 6:24 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 205 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 4:10 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Mar 20, 2005 1:09 am
Posts: 8987
Location: He remembered Socks!
so then i could add a Custom srite into it?

_________________
ImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject: level editing
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 7:35 am 
Offline

Joined: Fri Jun 03, 2005 5:59 am
Posts: 44
Location: Peoria, Arizona, United States
No. The sprites are contained in the game file as well. The level files that the level editor works with only specify which sprites to use, where to put them, and some other details. You'd have to decompile objectLibrary.swf to create your own sprites.

_________________
Superjoe Software


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 19, 2006 10:06 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Mar 20, 2005 1:09 am
Posts: 8987
Location: He remembered Socks!
ahh, dang...

_________________
ImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: level editing
PostPosted: Thu Apr 20, 2006 9:54 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Mar 20, 2005 1:09 am
Posts: 8987
Location: He remembered Socks!
superjoe30 wrote:
No. The sprites are contained in the game file as well. The level files that the level editor works with only specify which sprites to use, where to put them, and some other details. You'd have to decompile objectLibrary.swf to create your own sprites.


hows about this... whoever is doing this Level editor,whynot create a feature to add in your own Boss or something?

_________________
ImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject: bosses
PostPosted: Thu Apr 27, 2006 11:04 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 03, 2005 5:59 am
Posts: 44
Location: Peoria, Arizona, United States
superjoe30 wrote:
Nope. Sorry. The bosses are contained in the game file, not the level files.

_________________
Superjoe Software


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Apr 30, 2006 1:51 am 
Offline

Joined: Sat Apr 29, 2006 2:32 pm
Posts: 3
Man, I barely (keyword: barely) beat the Longest Level... I wish level -0 and 9 stuff was there.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 18, 2006 12:17 am 
Offline

Joined: Fri Jun 03, 2005 5:59 am
Posts: 44
Location: Peoria, Arizona, United States
What do you mean, you wish level -0 and 9 stuff was there? What stuff? Where?

_________________
Superjoe Software


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 21, 2006 8:16 pm 
Offline

Joined: Tue May 24, 2005 2:01 am
Posts: 20
Hmm. I have a problem. I'm making an ICE BLOCK level where you need to move through breaking the neccassary ice blocks to move on... but my problem is that you can stand on the edges of iceblocks if they are stacked. How can i fix this?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon May 22, 2006 7:03 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Apr 01, 2005 1:10 am
Posts: 677
Location: Australia
Maybe you could try making it so the top ice block is slightly further to the left of the one below it, so you can't stand on the left edge? Or have them offset, like house-bricks? Or something like that.

_________________
<link rel="signature" type="text/hilarious" href="/signature.txt" />


Top
 Profile  
 
 Post subject: Stinkoman Level Creator Update!!
PostPosted: Tue May 23, 2006 2:01 am 
Offline

Joined: Fri Jun 03, 2005 5:59 am
Posts: 44
Location: Peoria, Arizona, United States
Hey everyone! Version 9.4 is complete!

It would be nice if somebody would provide additional hosting for me because I don't know how long these links will work:
http://superjoe30.googlepages.com/StinkomanSetup.exe
http://esmilde.com/StinkomanSetup.exe

Here's all the stuff that has been changed/fixed/updated:
    made warp point draggable
    fixed control+arrow keys undo function
    made shift + mouse do straight lines
    made right click on multiple selection pop menu instead of changing selection
    fixed background error
    added negatory background
    added evil forest background
    fixed extra square on moving start points
    fixed bug of setting start points with objects selected moving objects
    fixed test start existing invisibly
    fixed painting error when setting start points while in set mode
    fixed negatory bg painting error
    added line to warp point to make it easier to find
    made warp pads move independently of their warp points
    fixed map box painting error
    made it so it shows warp points for all warp pads selected
    fixed minor menu bug
    disabled double-clicking while control is held down
    made it so ctrl+clicking on a selected object unselects the object
    fixed unselecting with control unselecting the wrong objects bug
    fixed major selection painting bugs
    enabled starting points to snap on to objects
    fixed minor properties box bugs
    made it so you can change the z order with multiple objects selected
    fixed bug where sorting the level's z order messed up the undo/redo functions
    used different picture for the stinkoman ship on turbolence
    made publish more user friendly (draggable files, nicer to look at, more efficient to publish)
    added help file (stinkohelp.hlp)
    added command line ability to open files
    made it so if flash playtest fails, it opens default browser to playtest
    made properties dialog box choosing an object scroll horizontally instead of around rows
    added descriptions for object properties
    made it so dragging objects to edge of screen autoscrolls
    reorganized menu system
    fixed incomplete items on map
    fixed map errors and redesigned the map system
    fixed failure to repaint when going from maximized to normal
    updated about dialog box
    added mouse wheel support
    made it use registry to store info instead of ini file


Email me any bugs, comments, or suggestions at superjoe30@gmail.com.

Enjoy!

_________________
Superjoe Software


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Stinkoman Level Creator Update!!
PostPosted: Tue May 23, 2006 3:24 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 17, 2004 9:48 pm
Posts: 2003
Location: Trapped inside a cage. It isn't even locked, but I'm an idiot.
superjoe30 wrote:
It would be nice if somebody would provide additional hosting for me because I don't know how long these links will work

I'm uploading it to my server right now.

EDIT: Here ya go.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: hosting
PostPosted: Tue May 23, 2006 10:24 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 03, 2005 5:59 am
Posts: 44
Location: Peoria, Arizona, United States
awesome, thanks.

_________________
Superjoe Software


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 23, 2006 11:41 pm 
Offline

Joined: Tue May 24, 2005 2:01 am
Posts: 20
Hmm.. Nice. I like it. The not-allowing-windows access it is a very good touch.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 12:56 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon May 16, 2005 4:20 am
Posts: 520
Location: My shell.
Hey, it doesn't work when I try opening the "Setup" file! Darn. Can this get fixed soon?


Top
 Profile  
 
 Post subject: setup not working
PostPosted: Sat May 27, 2006 3:44 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 03, 2005 5:59 am
Posts: 44
Location: Peoria, Arizona, United States
I was afraid of that. I think the problem is that the place I uploaded it to won't let you download exe's. I'll make a zip and post it, but it takes forever to upload 'cause I have dial up.

_________________
Superjoe Software


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 27, 2006 3:54 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jan 17, 2005 1:00 am
Posts: 3849
Location: Best Coast
Yeah, I think the file is corrupted and stuff.
EDIT: Okay, I re-uploaded it and I think it works now.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: downloads and such
PostPosted: Mon May 29, 2006 3:38 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 03, 2005 5:59 am
Posts: 44
Location: Peoria, Arizona, United States
Ok, I think the exe wasn't working for some people. On this page is a link to a .zip file.
http://joesarcade.tripod.com/cgi-bin/stinkoedit.cgi

_________________
Superjoe Software


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 20, 2006 4:26 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jul 20, 2006 2:34 am
Posts: 23
you sir, have made my day amazing


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 3:36 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 03, 2005 5:59 am
Posts: 44
Location: Peoria, Arizona, United States
you are welcome. expect another update when TBC (finally) finish level 10.

Any bugs, suggestions, etc.?

_________________
Superjoe Software


Top
 Profile  
 
 Post subject: custom levels
PostPosted: Tue Sep 26, 2006 11:14 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 03, 2005 5:59 am
Posts: 44
Location: Peoria, Arizona, United States
Hey, everybody. I completely redesigned my web site and stuff. So come check it out.

Sorry about all those problems with downloading/installing the level editor. It has a new home.

Also, check out this sweet page where you can upload and play stinkoman levels.

_________________
Superjoe Software


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 26, 2007 12:19 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 25, 2007 11:46 pm
Posts: 8
Location: Why not ask me later?
Th..ce...ma..du..I'm buying you a pizza!

_________________
http://img241.imageshack.us/my.php?imag ... ikige9.jpg


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 05, 2007 4:30 am 
Offline

Joined: Fri Jun 03, 2005 5:59 am
Posts: 44
Location: Peoria, Arizona, United States
Wow, it only took 1/2 a year for someone to reply to that.

_________________
Superjoe Software


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: StinkoMan 20X6 (Game) Level Editing
PostPosted: Tue Mar 18, 2008 8:08 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 03, 2005 5:59 am
Posts: 44
Location: Peoria, Arizona, United States
The custom stinkoman levels page has been down for a long time but I finally fixed it!

http://stinkoman.superjoesoftware.com/

OMG real hosting!

The site isn't even finished yet but you can upload and play levels, so go ahead.

_________________
Superjoe Software


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: StinkoMan 20X6 (Game) Level Editing
PostPosted: Sat Jul 17, 2021 4:55 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 15, 2006 3:41 am
Posts: 12
Location: Hellscape, USA
I know I'm resurrecting this old topic from the dead, but I was curious if anyone in the H*R Community has a copy of the SuperJoe Stinkoman Level Editor they could upload? http://stinkoman.superjoesoftware.com/ doesn't work anymore.

https://web.archive.org/web/20120117222 ... /download/ there's an archive of the site, but the download link doesn't work anymore :((


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: StinkoMan 20X6 (Game) Level Editing
PostPosted: Fri Aug 06, 2021 8:51 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jan 04, 2012 2:26 am
Posts: 245
Location: Not Dennis
names_are_useless wrote:
I know I'm resurrecting this old topic from the dead, but I was curious if anyone in the H*R Community has a copy of the SuperJoe Stinkoman Level Editor they could upload? http://stinkoman.superjoesoftware.com/ doesn't work anymore.

https://web.archive.org/web/20120117222 ... /download/ there's an archive of the site, but the download link doesn't work anymore :((

Sorry for the late reply (actually pretty early by this forum's standards, but I digress); hopefully this download link works! :)

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 205 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group