Homestar Runner Wiki Forum

A companion to the Homestar Runner Wiki
It is currently Sat Nov 23, 2019 1:22 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Can't create a new account?
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 2:39 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jan 17, 2005 2:30 am
Posts: 17
Even though the create your own account feature has been reenabled, everytime I try it tells me the randomly generated code I type in is wrong, and I do have cookies enabled. Anyone know why?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 5:54 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Oct 04, 2005 1:06 am
Posts: 3040
Location: In Stu
Is it case sensitive? If so try typing the letters in caps or none caps depending on what it says.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 7:04 pm 
Offline

Joined: Sat Nov 12, 2005 5:35 pm
Posts: 3094
Same is happening to me. It's getting really annoying.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 7:53 pm 
Offline
Admin Styles
User avatar

Joined: Fri Dec 31, 2004 4:47 am
Posts: 910
Location: Location: Location!
Thank you for bringing this up. I couldn't get it to work, either. We will examine the code and determine the problem.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 30, 2005 9:14 am 
Offline
Admin Styles
User avatar

Joined: Fri Dec 31, 2004 4:47 am
Posts: 910
Location: Location: Location!
Well, Rach, it looks like I found the problem, as you saw. Congratulations on being the first one to register under the new system!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 30, 2005 9:19 am 
Offline

Joined: Sat Nov 12, 2005 5:35 pm
Posts: 3094
Wooohooo!! I'm glad it's working again. What was the problem?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 30, 2005 10:32 am 
Offline
Admin Styles
User avatar

Joined: Fri Dec 31, 2004 4:47 am
Posts: 910
Location: Location: Location!
Well, the system works by comparing what you type in the box to what it knows is in the image. It was being prevented, however, from reading what you type, because it had to first check to see if some other variable was defined and apparently it wasn't in that part of the program. So I told it to go ahead and read what was typed in the box without checking to see whether the variable was defined. :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 30, 2005 10:45 am 
Offline

Joined: Sat Nov 12, 2005 5:35 pm
Posts: 3094
Yeah, ya see? I could never do stuff like that.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 07, 2006 11:03 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jul 27, 2005 2:31 pm
Posts: 845
Location: Looking for a new avatar
I can do stuff like that. But w/ out the advanced variable thing.

BTW, If you lookj at dabasement, It explains why they put the image thing.

_________________
Alright! You win, The Noid! No more memes.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group